Over ons

Familiebedrijf sinds 1952

Van generatie op generatie

Aannemingsbedrijf van Schaik is al drie generaties een echt familiebedrijf en een begrip in de regio. In 1952 richtte Anton van Schaik het bedrijf op. Zoon Cees nam in 1960 de zaak over. Het bouwbedrijf groeide en ook zijn enthousiasme voor het opleiden van nieuwe vaklieden. Mark is de derde generatie van Schaik en geeft nu richting aan het bedrijf. Hij heeft oog voor de veranderingen en vooruitgang in de bouwwereld. Mark ziet kansen om het bedrijf te laten meegroeien volgens de vele maatschappelijke ontwikkelingen. ‘Het maakt niet uit wat je doet, als je het maar goed doet en met volle overtuiging is zijn levensmotto.’

Liefde voor het vak verbindt ons

Naar opdrachtgevers en onderaannemers zijn we transparant en loyaal. Zij weten wat ze van ons kunnen verwachten: inbreng van bouwkundige kennis, een lange termijnvisie en oplossingsgericht meedenken. Wij houden ons aan afspraken, zorgen voor een tijdige oplevering en leveren vakmanschap met een juiste prijs-kwaliteitverhouding. Collega’s bieden we een fijne werkomgeving. Trouw, veiligheid en korte lijnen staan bij ons hoog in het vaandel. De liefde voor het vak verbindt ons. Met een no nonsensmentaliteit durven we anders te denken.

Klaar voor de toekomst

Wij focussen ons op onderhoud, nieuwbouw en verbouw. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk woningcorporaties, projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers, zorgpartijen en gemeentes. Hierbij werken we nauw en langdurig samen met onderaannemers en leveranciers. Deze samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en deskundigheid.

Wij gaan voor continuïteit op de lange termijn. We investeren in mensen, nieuwe producten en in de ontwikkeling van ons bedrijf, zodat onze organisatie op termijn klaar is voor de volgende generatie. De samenwerking met familie van de Klok zorgt naast continuïteit van het bedrijf ook voor de waarborging van de familiecultuur en de volgende generatie, zodat de naam van Schaik blijft gehandhaafd. Met oog voor de toekomst.