Onderhoud

Beste partner voor onderhoud

Fijn wonen

Aannemingsbedrijf van Schaik verricht voor diverse woningbouwcorporaties, zorgpartijen en vastgoedbeleggers in de wijde omtrek renovaties, mutaties en onderhoud. Dat varieert van klein dagelijks onderhoud in huurwoningen tot grote projecten. Onze ervaren en goed opgeleide vakmensen zijn trots op hun werk. Of het nu gaat om timmer-, installatie-, stuc- en tegelwerk of sloopwerkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat de bewoners fijn kunnen wonen.

Renovaties en mutaties

Woningbouwcorporaties en verhuurders schakelen ons in voor onderhoudswerkzaamheden in huurwoningen. Als een woning vrijkomt dan regelen wij de werkzaamheden. We lopen de hele woning na op mankementen. Bijvoorbeeld als een badkamer, keuken of toilet verouderd is dan renoveren wij deze. Zorgvuldig slopen we wat oud is om vervolgens het nodige vakbekwaam te vernieuwen.

Flexibele partner

Wij kunnen snel schakelen, dankzij onze flexibele werkhouding. Ook voor onze onderaannemers zijn wij een prettige bouwpartner om mee samen te werken. Wij weten wie welke expertise in huis heeft en vakwerk levert.

Projecten