Van Schaik MVO  |  Kwaliteit  |  Projecten  |  Vacature  |  Contact

Kwaliteit, garantie en veiligheid

Van Schaik Aannemingsbedrijf uit Nijmegen is actief lid van verschillende (beroeps)organisaties waardoor kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn en waarmee garanties voor alle betrokken partijen geboden worden.

BouwGarant

Van Schaik Aannemingsbedrijf is in het bezit van het BouwGarant keurmerk. Het Bouwgarant contract biedt, naast duidelijkheid, extra garanties en zekerheden zoals een uitgebreide klachtenregeling en de mogelijkheid om een geschillencommissie in te schakelen. BouwGarant toetst periodiek de aangesloten bedrijven op kwaliteit, vakmanschap, vakkennis en verzekeringen.

 

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland stimuleert de ontwikkeling van onze branche en ondersteunt aannemersbedrijven bij een professionele bedrijfsvoering. Als lid van deze vereniging beschikt Van Schaik Aannemingsbedrijf over alle kennis en instrumenten om kwaliteit en service op hoog niveau te bieden.

 

Bouwmensen Nijmegen

Bouwmensen Nijmegen (voorheen BORN, destijds mede-opgericht door Van Schaik Aannemingsbedrijf) zorgt ervoor dat bouwbedrijven kunnen beschikken over goed gemotiveerde en prima opgeleide vaklieden. Dit doen zij met een bouwopleiding voor jongeren, bijscholingscursussen voor vakmensen, advies en training voor (bouw-)bedrijven en de inzet van flexwerkers.

 

SBIB

Stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid (SBIB) heeft een bedrijfscode ontwikkeld waarmee de betrouwbaarheid en integriteit van een bedrijf gecontroleerd en geborgd wordt.

 

Stimuleringsfonds: leren / werken gebouwde omgeving (STIFO)

Het STIFO organiseert leerwerkplekken in samenwerking met opdrachtgevers in de bouw. De opdrachtgevers hebben middels bestekken de sleutel in handen om opdrachtnemers te bewegen leerlingen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. Zo wordt opleiden een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

 

VCA certificaten voor alle medewerkers

Alle medewerkers beschikken over een geldig VCA-certificaat.

 

Van Schaik aannemingsbedrijf | Ambachtsweg 35 | 6541 DA  Nijmegen | 024 - 377 31 25 | info@vanschaikbouw.nl